Ξυλομπογιά DeMy

Ξυλομπογιά DeMy

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Καλύτερος Ευρωπαίος ελαιοπαραγωγός οι Βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Και εκεί που κοντεύουμε να πούμε το λάδι λαδάκι, έρχεται αυτό το σπάνιο βραβείο για να μας κάνει να χαμογελάσουμε και να κλάψουμε μαζί. Συγχαρητήρια στον κ. Σακελλαρόπουλο λοιπόν! Και ακόμα περισσότερα, αφού διαβάσαμε, ότι για πρώτη φορά βραβεύεται ελαιοπαραγωγός από οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης, στα δεκαεπτά (17) χρόνια που υφίστανται τα πολύ υψηλού βαθμού δυσκολίας γαστρονομικά βραβεία της CEUCO και αναδεικνύουν τον καλύτερο Ευρωπαίο στο είδος του. Μπράβο και εις ανώτερα!!!!!!



Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, από την Ελλάδα και τη Σπάρτη, τιμήθηκαν πριν από λίγο στην πόλη Castellion, στη Βαλένθια της Ισπανίας, με τον τίτλο του BEST EUROPEAN ORGANIC OLIVE PRODUCER 2023 κατακτώντας την 1η θέση από τους γευσιγνώστες και τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO), που ξεπερνά κατά πολύ τα δέκα χιλιάδες (10.000) μέλη.

Η απονομή της σπάνιας αυτής βράβευσης στους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, έγινε στις 28 Οκτωβρίου 2023 στον ιδρυτή τους Γιώργο Σακελλαρόπουλο, από τον ίδιο τον πρόεδρο της CEUCO κ. Carlos Martin Cosme & τον αντιπρόεδρο κ. Konstantinos Mouzakis, σε μια ιδιαίτερα λαμπρή τελετή στο Auditorium and Convention Centre της πόλης Castellion της Ισπανίας,με πολυπληθή παρουσία πολιτικών, κοινωνικών - γαστρονομικών προσωπικοτήτων, από όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: