Ξυλομπογιά DeMy

Ξυλομπογιά DeMy

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Πλυντήρια με μεγάλη οικονομία ρεύματος

Το ξέρατε ότι υπάρχουν πλυντήρια που συνδέονται με τον ηλιακό και κάνουν οικονομία ρεύματος πάνω από 70% σε σχέση με τα άλλα πλυντήρια; Και φυσικά καταλαβαίνετε γιατί. Οπότε την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να αγοράσετε πλυντήριο προτιμήστε τα. Ειδικά τώρα που το ρεύμα έχει φτάσει στο Θεό.



Ένα τέτοιο πλυντήριο δε χρειάζεται να χρησιμοποιεί την ηλεκτρική αντίστασή του, που καίει πάνω από 2000w, για να ζεστάνει το νερό. Παίρνει κατευθείαν νερό από τον ηλιακό το οποίο και αραιώνει με κρύο, ανάλογα με τη θερμοκρασία στην οποία θέλετε να πλύνετε. Αν τώρα το βάζετε να δουλέψει και σε ώρες νυχτερινού ρεύματος, καταλαβαίνετε την οικονομία που κάνει στο ρεύμα!

Τώρα αν νομίζετε ότι θα σας λείψει το ζεστό νερό κάνετε λάθος. Γιατί όση ώρα το πλυντήριο δουλεύει ο ηλιακός συνεχίζει να ζεσταίνει το νερό. Εγώ έχω ένα τέτοιο πλυντήριο εδώ και χρόνια και είμαι κατενθουσιασμένη μαζί του!

Όμως, αν και τα οφέλη ενός τέτοιου πλυντηρίου είναι και οικονομικά και περιβαλλοντικά, οι εταιρείες δεν τα πολυκατασκευάζουν και δεν ξέρω γιατί.

Ωστόσο, αν έχει έρθει η ώρα να αγοράσετε πλυντήριο, σας συμβουλεύω να αγοράσετε πλυντήριο ΔΙΠΛΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ (κρύου-ζεστού νερού απ'ευθείας απο ηλιακό θερμοσίφωνα ή μπόιλερ) και μην αφήνετε το ζεστό νερό να πηγαίνει χαμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: