Ξυλομπογιά DeMy

Ξυλομπογιά DeMy

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Θεατρική παράσταση: "Τράβα μου μία φωτογραφία"Ένας φωτογράφος προσπαθεί φιλότιμα να κάνει τη δουλειά του. Έχει καλή φωτογραφική μηχανή και μεγαααάλο ταλέντο. Αντιμετωπίζει όμως κάποιες δυσκολίες, αφού οι πελάτες του δεν ακολουθούν τις οδηγίες του! Ένα νιόπαντρο ζευγάρι του κάνει δύσκολη τη ζωή. Μια μικρή μαθήτρια δε λέει να χαμογελάσει με τίποτα για να βγάλει σχολική φωτογραφία. Ένας υπουργός πνίγεται στα τηλεφωνήματα και δεν προλαβαίνει να ποζάρει. Μια οικογένεια δεν στέκεται ήσυχη ούτε για μια στιγμή! Και αυτόν τον κρατούμενο στο αστυνομικό τμήμα μήπως δε θα έπρεπε να τον φωτογραφίζει καθόλου; Και ο κουμπάρος ο Χαρίλαος τι θέλει πάλι στο φωτογραφείο; 

Μια µουσικοχορευτική θεατρική παράσταση για παιδιά των πρώτων και µεσαίων τάξεων του ∆ηµοτικού Σχολείου. Κατεβάστε τη από ΕΔΩ. Προσοχή, πρέπει να συνδεθείτε στο issuu. Αν δεν έχετε λογαριασμό, φτιάξτε έναν και θα σας δοθεί η δυνατότητα να τυπώσετε ή να κατεβάσετε.


Μπορείτε να την κατεβάσετε και από ΕΔΩ (δε φαίνεται σωστή η προεπισκόπηση, αλλά κατεβαίνει μια χαρά).

Η παράσταση δόθηκε στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος "¨Μια φωτογραφία μια ιστορία" που δουλέψαμε με τα μικρούλια της Β΄ τάξης του 60 Δημοτικού Πάτρας του σχολ. έτους 2008-2009.

Δείτε ένα βίντεο από την παράσταση ΕΔΩ.

Κατεβάστε τα τραγούδια διαμορφωμένα: 
Στη Χονολουλού ΕΔΩ
Χαμογέλα ΕΔΩ
Γαμήλιο εμβατήριο ΕΔΩ
Απότομα ΕΔΩ
Χαμογέλασε στον ήλιο ΕΔΩ
Ο φωτογράφος ΕΔΩ
Μπισκοτάκι γεμιστό ΕΔΩ
Ελικόπτερο ΕΔΩ
Είμαι πολύ ωραίος ΕΔΩ
Για μας κελαηδούν τα πουλιά ΕΔΩ
Επικίνδυνες αποστολές ΕΔΩ
Τράβα μου μία φωτογραφία ΕΔΩ
Ήχος τηλεφώνου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: